X
تبلیغات
منابع ارشد, منابع کارشناسی ارشد زراعت - جزوه نباتات صنعتی پی اچ دی آزمون

منابع ارشد, منابع کارشناسی ارشد زراعت

منابع ارشد زراعت, دکتری تخصصی زراعت, دکتری اصلاح نباتات,نمونه سوالات آزمون زراعت, اصلاح نباتات 92

سایت اخبار اعلام نتایج آزمون دکتری نیمه متمرکز
اعلام نتایج آزمون دکتری دانشگاه آزاد
سایت گفتگو پیرامون اخبار آزمون ها
پرتال پی اچ دی آزمون
دکتری تخصصی - دکترا - منابع دکترای - دکترا دولتی - دکتری دانشگاه آزاد
۰۲۸-۲۲۲۲۵۰۴۷
۰۹۱۹۱۸۱۲۸۱۲
۰۹۱۸۹۱۸۴۵۹۸
بانک سوالات آزمون
دکتری - ارشد - کاردانی به کارشناسی
دانشگاه آزاد - سراسری - پیام نور - وزارت بهداشت - فنی حرفه ای
 
منابع آزمون دکتری دانشگاه آزاد
منابع آزمون دکتری نیمه متمرکز سراسری
منابع دکترای تخصصی وزرات بهداشت
لیست منابع به تفکیک گروه ، رشته ، گرایش ، ضرایب و مواد امتحانی
منابع کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری
منابع کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
منابع کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
منابع کارشناسی ارشد کشاورزی
منابع ارشد کشاورزی دانشگاه آزاد - بسته مخصوص ارشد دانشگاه آزاد
منابع ارشد کشاورزی دانشگاه سراسری - بسته مخصوص ارشد دانشگاه دولتی
 
منابع ارشد زراعت 92، منابع کارشناسی ارشد زراعت 92
طرح ارسال رایگان منابع, خرید منابع آزمون, منابع رایگان, جزوات رایگان, ارسال رایگان نمونه سوالات
منابع کنکور ارشد سراسری 92, جزوات کارشناسی ارشد کشاورزی 1392 ,جزوه های ارشد کشاورزی
منابع کنکور کارشناسی ارشد آزاد کشاورزی و منابع طبیعی
اثر برهمکنش تراکم سوروف (Echinochloa crus-galli) و مقادیر نیتروژن روی رشد و عملکرد برنج
یونجه Medicago sativa
یونجه
منابع ارشد اصلاح نباتات، جزوات ارشد اصلاح نباتات آزاد کد رشته ۵۰۳۴۹
منابع ارشد علوم و تکنولوژی بذر، جزوات ارشد تکنولوژی بذر آزاد کد رشته ۵۰۲۴۲
منابع کارشناسی ارشد ویژه دانشگاه آزاد
منابع آزمون دکتری زراعت - دانشگاه آزاد - کد رشته : ۵۰۲۰۸
منابع کار‌شناسی ارشد آزاد ۱۳۹۲ - ارشد 1392
بر‌ترین منابع دکتری (Ph.D) دانشگاه آزاد کشاورزی و منابع طبیعی
منابع آزمون دکتری ارشد 1392
منابع کارشناسي ارشد زراعت, منابع کنکور ارشد زراعت, خريد جزوات ارشد زراعت:
منابع کنکور کارشناسی ارشد اگرواکولوژی:
آينده شغلي و بازار کار رشته زراعت- رشته اصلاح نباتات:
بازار کار گرايش هاي زراعت - منابع ارشد زراعت:
مواد امتحانی و ضرایب کنکور کارشناسی ارشد زراعت كد ۱۳۰۳:
فروش جزوه اکولوژی, فروش جزوات اکولوژی:
فروش حشره ، فروش حشرات اتاله شده ، فروش حشره خشك شده ، خريد حشره ، خريد حشرات:
Ph.D GMAT > استعداد تحصیلی > راه اندازی سایت اختصاصی GMAT با نام www.PhdGmat.com :
نمونه سئوالات زبان و استعداد تحصیلی آزمون دکتری > سوالات استعداد تحصیلی آزمون دکتری:
منابع کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی، جزوات دانشگاه آزاد و سراسری ،ارشد کشاورزی90:
منابع کارشناسی ارشد - جزوات ارشد دانشگاه آزاد و سراسری 1390 کلیه رشته ها:
فیزیولوژی گیاهی :
سوالات آزمون دکتری 1390 کلیه رشته ها،نمونه سوالات آزمون دکترای کلیه رشته ها،مجموعه سوالات دکترى90:
منابع کارشناسی ارشد ویژه دانشگاه آزاد :
منابع دکترای مجموعه علوم اقتصادي,منابع دکتری مجموعه علوم اقتصادي سال 92,جزوه‌های مجموعه علوم :
 

برنج رگ حیاتی زندگی در قاره آسیا است. بیش از 90 درصد برنج جهان که به حدود 520 میلیون تن می­رسد، در این قاره تولید می­گردد. برنج بیش از یک سوم کالری مورد نیاز جمعیت این منطقه را تامین می­نماید. با توجه به افزایش 56 میلیون نفری جمعیت آسیا در سال، انتظار می­رود که تقاضای داخلی برنج تا سال 2025 به 770 میلیون تن برسد.ژ
تا سال 2025، متوسط عملکرد برنج با استفاده از اراضی کمتر، آب اندک، نیروی انسانی محدودتر و نهاده­های شیمیایی کمتر باید دو برابر شود.
این که چگونه این موضوع تحقق خواهد یافت، ذهن محققان برنج و سیاستگذاران را مشغول ساخته است. اگر روندهای کنونی ادامه یابند، اکثر کشورها طی 20 سال آینده، دیگر در محصول برنج خودکفا نخواهند بود و جام افسانه­ای برنج آسیایی­ها به طور  فزاینده­ای با واردات غلات پر خواهد شد.
کارشناسان برنج، این وضعیت را با کلماتی چون «مبهوت کننده» و «هول انگیز» توصیف می­کنند. برای رفع تقاضای برنج در 30 سال آینده، سقف عملکرد برنج آبی در آسیا باید از مقدار 10 تن در هکتار (در اواخر دهه 1980) به حدود 13 تن در هکتار برسد. ضمن این که متوسط عملکرد نیز باید به حدود 6 تن در هکتار برسد که تقریباً دو برابر مقدار کنونی است. گذشته از این، تمام موارد فوق باید با استفاده بهینه از زمین، آب، نیروی انسانی کمتر و مصرف محدودتر نهاده­های شیمیایی به ویژه سموم نباتی حاصل آیند.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه سیزدهم تیر 1389ساعت 17:10  توسط فروش منابع کارشناسی ارشد زراعت, علی شینو  | 

اولین بار کشت برنج در کجا و کی آغاز شد؟

قدمت پیدایش برنج به احتمال زیاد به 15 هزار سال قبل در منطقه شرق و جنوب آسیا می رسد.

یعنی زمانی که مردم در کنار محل جدا شدن رودخانه ها به مسیرهای مختلف ساکن شدند و شروع به استفاده از برنج کردند.

برنج در حال حاضر در کجا رشد می کند؟

به استثنای قطب جنوب، در همه جا! برنج در زمینهای آبرفتی، اراضی خشک، در جنگلهای استوایی آفریقا، در بیابانهای کم باران خاورمیانه، در دشتهای ساحلی و در کوههای هیمالیا رشد می کند.

چه مقدار برنج در سال در جهان تولید می شود؟


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه سیزدهم تیر 1389ساعت 17:8  توسط فروش منابع کارشناسی ارشد زراعت, علی شینو  | 

برنج به عنوان يكي از محصولات عمده غذائي به شمار مي آيد. ايران با سطح زير كشت حدود000 /700 هكتار معادل 4/0 درصد از سطح زير كشت برنج دنيا را به خود اختصاص مي دهد(9).بنابراين مديريت اصولي زراعت برنج از جمله مديريت مبارزه با آفات و بيماريها بسيار اساسي مي باشد. معمولا جدي ترين آفات برنج در سراسر دنيا ساقه خوارها معرفي شدند كه از مرحله خزانه تا برداشت بوته هاي برنج را آلوده مي نمايند (16).50 گونه ساقه خوار از خانواده پيراليده، نوكتوييده و ديوپسيده به برنج حمله مي كنند (15). رايج ترين ساقه خوارها مربوط به خانواده پيراليده مي باشند (16). كه كرم ساقه خوار نواري برنج به عنوان گونه اي مهم از اين خانواده، آفت اصلي برنج در ايران مي باشد (8). كه ساليانه خسارت زيادي در شاليزارهاي برنج ايجاد مي كند.كه خسارت زياد اين آفت مصرف بي رويه سموم شيميايي عليه اين آفت را به دنبال داشت. بطوريكه در طي 18 سال اوليه مبارزه بر عليه اين آفت در استان مازندران، درحدود 150000 تن سموم گرانول مصرف گرديد (5). مشكل حاصله در اثر كاربرد بي رويه سموم، مانند مقاومت حشرات به حشره كشها، طغيان مجدد آفت ها، مرگ و مير حشرات مفيد، اثرات سوء و زيانبار بروي محيط زيست وغيره بر كسي پوشيده نيست (4).

تاريخچه:
كرم ساقه خوار برنج با نامهاي كرم ساقه خوار آسيايي برنج (Asiatic rice borer) و كرم ساقه خوار نواري برنج ( Striped stem borer ) در آسيا و ديگر نقاط ناميده مي شود (9).اين آفت از راسته .....


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه هشتم اردیبهشت 1389ساعت 23:46  توسط فروش منابع کارشناسی ارشد زراعت, علی شینو  | 

کشور ما از معدود کشورهایی است که در آن از محصولات فرعی کشت برنج از جمله سبوس برنج استفاده مطلوب و اقتصادی بعمل نمی‌آید. سبوس برنج از فرآورده‌های جنبی کارخانجات برنجکوبی است که حدود 10% وزنی هر دانه شلتوک را شامل می‌شود و حاوی 25-15 درصد روغن است. این روغن به جهت اثرات دارویی مثبت از جمله کاهش کلسترول و چربی خون، غذای سلامتی و روغن قلب نامیده می‌شود. مصرف روغن سبوس از تجمع پلاکتها در خون در نتیجه امراض قلبی/ عروقی جلوگیری می‌کند. روغن سبوس برنج دارای نزدیکترین ترکیب چربیهای توصیه شده توسط مجمع قلب آمریکا می‌باشد. این روغن برای سالاد عالی و نیز برای مصارف پخت و پز و سرخ کردن بسیار مناسب است. دمای دودی شدن آن بالاست که از تجزیه اسیدهای چرب در دمای بالا جلوگیری می‌کند. گرانروی آن بالا بوده و موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب مواد غذایی می‌شود. مزه غذاهای پخته شده را بهبود داده و سبب کاهش کلسترول می‌شود. روغن سبوس برنج از مواد با درجه آلرژی زایی بسیار کم محسوب شده و در تغذیه کودکان مفید است. دوام روغن سبوس برنج زیاد است و به راحتی فاسد نمی‌شود. مصرف دو قاشق غذاخوری آن در روز میزان کلسترول را در بزرگسالان کاهش می‌دهد. اثر کاهس کلسترول بواسطه مصرف روغن سبوس از روغن زیتون بیشتر است.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  جمعه شانزدهم بهمن 1388ساعت 23:33  توسط فروش منابع کارشناسی ارشد زراعت, علی شینو  | 

کشاورزان چینی از زمان های بسیار دور رابطه بین خواص مختلف خاک و میزان محصول و کیفیت برنج را به خوبی می شناخته‌اند. ولی تاکنون، تعداد اندکی تحقیقات علمی در این مورد وجود دارد. این مقاله رابطه‌ی بین مواد غذایی خاک‌های مختلف و کیفیت برنج را در 9 شاخص کیفی استان هونان چین مورد آزمایش قرار داده است.
شش نوع خاک زراعی شالیزاری متفاوتی جمع آوری و در آزمایش‌های گلدانی طوری مورد استفاده قرار گرفتند که از نظر عوامل خارجی (محیطی) و مراقبت‌های زراعی یکسان بوده و به این ترتیب اثر عناصر غذایی در کیفیت برنج را بررسی کردند.
نتایج نشان می دهد که ماده آلی خاک نیز مانند محتویات ازت ، گوگرد، کلسیم ، منیزیم ، منگنز ، مس ، مولیبدن و کلر با کیفیت برنج ارتباط دارد. به هر حال کیفیت برنج با هر دو عامل محیط و زادشناسی (genetic) تعیین می‌شود. بنابراین، هر رقمی از برنج نسبت به شرایط محیطی مختلف می تواند پاسخ های متفاوتی داشته باشند و با در نظر گرفتن چنین حقایقی بایستی نتیجه گیری شوند.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه پنجم بهمن 1388ساعت 15:10  توسط فروش منابع کارشناسی ارشد زراعت, علی شینو  | 

برنج تنها غله مستعد رشد در خاک غرقابی است، زیرا خود قادر است محیط اطراف ریشه اش را اکسیده کند. طبیعت دارای چندین منفعت برای سازگاری ریخت شناختی و تنکار شناختی گیاه برنج می باشد تا در محیط باتلاقی زنده بماند. اکسیژنی که در حین عمل فتوسنتز در برگ تولید می شود، از را آئرانشیم های پوست به ریشه ها انتقال می یابد و در حفرات لیزوونی بافت پوست ریشه ذخیره می گردد. نفوذ پذیری اکسیژن در ریشه ها با عمق زیر آب آن ها افزایش می یابد. این اکسیژن برای تنفس یاخته های ریشه کافیست
تغییر میکروفلورها
باتلاقی کردن خاک، جمعیت باکتری ها و قارچی های آن را آواره می کند. چنین محیطی برای رشد جلبک ها مناسب می شود. این موجودات فتوسنتزکننده دارای کلروفیل در اغلب خاک ها رشد می کنند و به وسیله محیط مرطوب و نور خورشید تقویت می شوند. آن ها مواد غذایی اندک مورد نیازشان را از سازگان خاک و آب دریافت می کنند.

کلمات کلیدی: زراعت و اصلاح نباتات > برنج > ریشه برنج > فروش جزوات ارشد زراعت > اصلاح نباتات


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه پنجم بهمن 1388ساعت 15:7  توسط فروش منابع کارشناسی ارشد زراعت, علی شینو  |